Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

SmartFinger – как простите измервания могат да бъдат забавни

SmartFinger – как простите измервания могат да бъдат забавниГениално! Това е първата мисъл, която поражда това концептуално изобретение на корейските дизайнери Чой Сук, Джунг Хйе и Йо Парк, което комбинира естествения инстинкт на хората да мерят разни неща с палец и показалец, и прецизна електроника от 21 век. Както се вижда на снимката, устройството представлява два, подобни на напръстници, детайла, които се нахлузват на пръстите. Разстоянието се измерва като от едната част се пуска сигнал към другата и вграден чип пресмята времето, за което сигналът достига целта си. Това не е всичко – можете да запазвате различни размери във вградената памет на устройството и по този начин с няколко измервания да смятате площ и обем “на ръка”. Още бонус точки получава и дизайна на джаджата – двете части образуват компактна маса, когато устройството не се използва. За съжаление, няма изгледи тази хрумка да бъде реализирана в краен продукт в обозримото бъдеще.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,843,364 уникални посещения