Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft изпраща Office в облака

Microsoft изпраща Office в облака

Office 365 ще бъде достъпен през множество браузъри, включително и през iPhones, Android, BlackBerry и Windows Phone. Продуктът се явява силен конкурент на Google Apps.


Office 365Microsoft представи вчера продукта Office 365, включващ облачните услуги Lynk, SharePoint и Exchange.

Office 365, който ще е на пазара през 2011г., е на разположение в бета версии в 13 страни и включва Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online и Lync Online. В момента бета програмата се тества от няколко хиляди компании, като се очаква броят им да се увеличи.

За компании с по-малко от 25 служители Office 365 ще струва 6 щатски долара на месец за потребител. За по-големите компании Microsoft ще предложи допълнителни възможности, които включват за първи път т. нар. on-premise Office Professional Plus на абонамент за 24 щатски долара на потребител за месец заедно с останалите компоненти от пакета.

Office 365 е следващата версия на Microsoft Business Productivity Online Standard Suite (BPOS), който включва хостваната версия на Exchange 2007, SharePoint 2007 и Office Communications Online, но не и Office Web Apps. Хостваните версии на Exchange и SharePoint в Office 365 ще са базирани на излезлия през 2010г. софтуер, докато Lync е следващата версия на Office Communications Server, онлайн версията на Lync пък е ъпгрейдната до Office Communications Online.

„Office 395 е базиран на най-новите технологии от 2010г. и ние ще представяме чудесни нови възможности в нашите облачни услуги", каза Бетси Уеб, генерален директор на подразделението на Microsoft за онлайн услуги.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,857,219 уникални посещения