Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Samsung показа готов DDR4 DRAM модул

Samsung показа готов DDR4 DRAM модул


Samsung Electronics официално съобщи, че е приключила разработката на първия DRAM модул памет DDR4. Напомняме, че дебютните DRAM модули DDR (1997 г.), DDR2 (2001 г.) и DDR3 (2005 г.)  също бяха разработени от южнокорейския електронен гигант.


 

По думите на производителя, паметта е реализирана по 30 nm технологичен процес, работи на честота 2,133 GHz, обемът е 2 GB, а работното напрежение – 1,2 волта. Отбелязва се, че в изделието е реализирана технологията Pseudo Open Drain (POD) Technology, благодарение на която модулът консумира с 40% по-малко енергия в сравнение с DDR3  със захранващо напрежение 1,5 V.

Samsung Electronics планира да си сътрудничи с много от производителите на сървъри с цел да помогнат на организацията JEDEC  окончателно да утвърди спецификацията на стандарта DDR4 през втората половина на тази година. 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,851,208 уникални посещения