Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Още едно интересно хрумване от Япония

Много пъти сме писали за това как в Япония катализират най-странните идеи, някои от тях граничещи с гениалност, други – абсолютно безсмислени. Последното хрумване от този инкубатор на ноу хау е отново изключително просто. Връщали ли сте се от пазар натоварени с много торби и пакети? В такива случаи викането на асансьора представлява сложна еквилибристика и набор от акробатични движения, често включващи лакти в цялото упражнение. Проблемът е решен.


Хитрите японци просто са дублирали обикновените бутони, които са на нивото на ръцете с такива, които се натискат с крак. Идеята изглежда доста добра и практична, въпреки очевидния минус – след като асансьорът пристигне, все пак трябва да бъде избран етаж, а дублирането е извършено само за бутона за повикване. Асансьор с гласови команди би могъл да реши и този проблем. В крайна сметка, важна е идеята, а тя е както винаги проста, ефективна и типично японска.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,851,248 уникални посещения