Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Рутер?

Pутера е устройство в което може да включите няколко компютъра към него. Така си правите своя мрежа и компютрите си се виждат един друг.

Това рутрче обаче има и още един извод, а той е за Интернет (предполагам, че за това ще го ползвате и няма да давам друга информация).

Та този рутер ви позволява да се вържете към вашият доставчик чрез компютърен кабел или кабелният модем който също има мрежови кабел за връзка или DSL модема който също има мрежово кабелче с което да се свържат.Таа така до тук- правите си локална мръжа, а с едно кабелче се връзвате към вашият доставчик.

Какво става и защо се прави това?

Ами рутера крие вашите компютри и отвън хората виждат рутера като компютър, ама много защитен компютър. Ииии така те не знаят колко и какви компютри имате. Вашата малка мрежа си е защитена, защото никой не знае за нея.Второто преимущество е, че рутера позволява да се защитите от атаки, защото хората атакуват рутера, а не вашите компютри (а той няма Windows - Linux или поне не като на обикновен компютър) така че те не могат да го хакнат и да го набухат с вируси и троянци...и така те се гърбат да проникнат в рутера ви мислейки че е вашият компютър, а вие спите спокойно и си менкате файлове или играете в локалната си мрежа... па може и интернет да си ползвате.. ваша воляПоследно: рутера се управлава чрез интернет браузър - просто в книжката която идва с рутера има описание как... лесно е и общо взето не се налага да пипате много по настройките (особенно ако е с кабел, а не безжичен)


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,851,247 уникални посещения