Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Our Secret скрива важните файлове на сигурно място

Програмата Our Secret, известна преди като Steganography, помага на потребителите да скрият важните си данни на сигурно място и да опазят тайната на кореспонденцията. Приложението използва техника за цифрово скриване на данните, като криптира файловете вътре в други файлове-носители, например картинки или аудио. Файловете-носители са напълно функционални и идентични с оригиналния файл, с изключение на размера. Така че, ако данните бъдат скрити във файл с картинка, то изображението ще се вижда нормално. Our Secret предлага възможности за скриване на малки текстови съобщения, на един или повече избрани файла. Програмата използва 256-битово криптиране и усъвършенстван алгоритъм за компресия. Потребителите могат да зададат парола за извличане на скритите файлове.
Прлатформа: Windows
TechNews.bg

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,843,390 уникални посещения