Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Красиви и мощни, с водно охлаждане

Красиви и мощни, с водно охлаждане


На изложението CeBIT в Хановер компанията CoolIT представи концепции на мощни компютри, сглобени от най-производителните компоненти и събрани в просторни и красиви корпуси. Особено внимание производителят е отделил на охлаждането.

Проектът Kobalt Blade е реализиран от английския производител на компютри Kobalt Computers. В огромния алуминиев корпус са поставени едновременно четири системи за охлаждане CoolIT Elite. За изстудяването на процесора Core i7 Extreme 965, овърклокнат до 4,4 GHz отговаря водният блок Swiftech APOGEE GTZ. На дънната платка АSUS Rampage II Extreme са поставени водни охлаждания на компанията EK, които свалят температурата на силовите вериги, северния и южния мост. Вода се използва и за охлаждане на паметта DDR3 OCZ Flex EX, работеща на честота 1866 MHz. Графичната подсистема е представена от двата най-нови видеоускорителя GeForce GTX 295, работещи в режим Quad SLI. И тук за надеждно и тихо охлаждане се използва H2O в блоковете на ЕК.

За съжаление, за другия концептуален модел, който виждате по-долу, все още няма информация. Не се знае също така, дали тези модели ще се появят на масовия пазар и на каква цена.


www.pcworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,170 уникални посещения