Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Най-добрите безплатни игри

Най-добрите безплатни игри


За разлика от комерсиалните продукти, безплатните игри имат едно безспорно предимство – ако не ви харесат, няма да съжалявате за похарчените пари. Но пък наивно е да се смята, че платените игри са по-добри и по-интересни – сред огромното количество свободно разпространявани игри могат да се намерят доста прилични и оригинални. Освен това, сред тях има и такива, които в миналото са били платени, но с времето са станали безплатни.


Knytt

Ако нямате желание да се занимавате с нещо сериозно, опитайте се да помогнете на същество на име Knytt. То е похитено от НЛО от неговата родна планета, но в Космоса летящата чиния се е натъкнала на метеорит и е паднала на непозната планета. Тайнственият пришелец и Knytt са останали живи, но транспортното им средство се е пръснало на парчета. От този момент задачата на героя е да намери необходимите елементи, а междувременно да изучи флората и фауната на загадъчния свят. Knytt няма под ръка нито възможност за стрелба, нито да взаимодейства с околния свят – всеки срещнат жител на планетата просто си гледа работата и не обръща внимание на пришелеца.


P.U.R.E.

Сред freeware игрите рядко се срещат добри стратегии, но Wolfe Games внимателно е разгледала Total Annihilation и е създала свой вариант на глобалната стратегия. Резултатът съвсем не е лош – многобройни и разнообразни юнити, няколко типа ресурси и възможност за мрежова игра. При това без пари.


Nexuiz

За съжаление, сред безплатните игри малко са свестните в жанра FPS. Повечето разработчици се опитват да копират Counter-Strike или Quake, но в повечето случаи не излиза както трябва. Независимо от това, те са много. Nexuiz най-много се доближава до комерсиалните FPS, а нивото на графиката и геймплея задоволяват съвременните изисквания. Удобен интерфейс, голямо количество активно работещи сървъри, динамичен геймплей – не лош начин да прекарате вечерта след работа.


Babo Violent 2

Отличен мрежов шутър с поглед отгоре. Бойни топки, снабдени с мощни оръжия се сражават помежду си в лабиринт. В Babo Violent трябва да сте бързи – можете да прилагате различни тактики, но в повечето случаи нямате време за това – ако зяпате, загивате. Тази игра можете да играете с приятели както в локалната мрежа, така и в Интернет.

Toribash

Източните бойни изкуства ще ви се сторят още по-сложни, ако ги изучавате чрез Toribash. Уникалната игра е базирана на законите на физиката и персонажът се управлява чрез прилагане на определени усилия, насочени към шарнирите на неговото тяло. Тъй като всичко се случва в стъпков режим, геймърът трябва внимателно да се подготви и да избере необходимите движения. Toribash ще ви се стори непонятна и странна игра, но само докато веднъж повредите съперника си. Оттам нататък е голяма мания.


Scorched 3D

Scorched 3D е забележителна игра. Като за взели за основа легендарната Scorched Earth, разработчиците са я пренесли в триизмерното пространство и са снабдили играчите с няколко карти и много оръжия. Интересното е, че феновете на играта все още са много и даже си правят състезания. Значителна роля за това е из играла мултиплатформеността на продукта – тя се предлага както за Windows, така и за Linux и Mac OS X.


FaceWound

Жалко, че разработчиците са захвърлили този проект. FaceWound е създаден на собствения енджин на Facepunch Studios (които впрочем са създали и Garry’s Mod). Сред безплатните игри много рядко се срещат толкова технологични аркади. Стартирайте я и се убедете сами – отлични взривове и стрелба, атмосфера, голямо количество оръжия (включително култовата резачка). Сред противниците ви са не само зомбита, но и други нечисти сили – извънземни със смешни летящи чинии, изпращани от правителството вертолети и мутирали насекоми.

От април 2008 г. FaceWound е напълно безплатна, но и обновления за нея вече няма.


Понякога издателите решават, че излязлата преди две години игра вече не носи приходи, затова може да се раздава безплатно за рекламни цели. Сред тези игри са не само неудачни проекти, но и ветерани, някои от които ще ви покажем по-долу.


S.W.I.N.E.

Забележителната стратегия на Stormregion има не само оригинален сетинг (война на свине със зайци), но и множество интересни особености. Играчът трябва да се грижи за доставката на боеприпаси, резервни части и гориво, да модернизира армията, а войските могат да натрупват опит и да стават ветерани, получавайки допълнителни бонуси. Що се касае до графиката, S.W.I.N.E. съвсем не е остаряла.


GTA 2

Класическата Grand Theft Auto 2 е подходяща не само за историческа справка (каква и била GTA с поглед отгоре), но може да се играе и днес. Много хумор, ураганен геймплей и интересни мисии – у някои играта ще предизвика носталгия, а тези, които по някаква причина са я пропуснали – ще заинтересува със сигурност.

Източник:www.pcworld.bgОценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,850,441 уникални посещения