Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Полезни съвети

Огледайте къде са вентилационните отвори на компютърната кутия и освободете достатъчно място около тях. Никога не слагайте компютъра си в затворени шкафове, тесни места, до парното или друг отоплителен уред или на пряка слънчева светлина. Електронните компоненти генерират топлина и когато нещо пречи на охладителната система да върши своята работа, това може да доведе до нестабилна работа или дори до повреди в хардуера.

*********************************************


Работа с Office 2007 файлове на по-стари офис пакети

Случвало ли Ви се е да получите имейл от бизнес партньор, който вече е преминал към новия офис пакет Office 2007 и да установите, че Вашата по-стара версия на офиса не може да отвори изпратените от него файлове?.

Това е така, защото всички програми от новия офис пакет използват нов формат, базиран на Extensible Markup Language (XML). Новите файлови разширения съдържат буквата “x” накрая - .docx за документи на Word, .xlsx за Excel, .pptx за PowerPoint..

За да можете да отваряте и записване офис документи от новия XML формат в по-стари версии на Microsoft Office е необходимо да свалите и инсталирате пакета за съвместимост на Microsoft.

След успешното му инсталиране ще можете да отваряте, редактирате и записвате документи в новите формати на Word, Excel и Powerpoint.

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,857,198 уникални посещения