Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Преглед на тема

 Отшечатай темата
CD за Laptop DELL Inspiron 1520
ZAC
#1 Отпечатай темата
Публикувано на 22-08-2009 13:49
Новак


Публикации: 1
Присъединил се на: 22.08.09

Здравейте, наскоро преинсталирах този лаптоп на XP, а той беше на Vista Home даже мисля че беше и лицензен. Така, - хората ми донесоха диск който върви с лаптопа и на мен понеже не ми трябва при инсталацията го погледнах на бързо, видях че пишеше нещо си за Vista и го прибрах в чантата на лаптопа. А то при мен в този момент беше лудница - имаше няколко лаптопа за преинсталиране и е възможно да съм го мушнал в друга чанта, което не ми се вярва ама както и да е, но след няколко дни хората идват и си търсят CD-то, - няма го , та няма го.
Сега, - въпросът ми е следния: Какъв може да е бил този диск, дали ще е бил диск с драйвъри за Vista или е бил някакъв Disk Recovery за Vista Home. Ако е бил диск с драйвъри - лесна работа, ще им изтегля от интернет и ще им дам един диск, а ако е Disk Recovery - дали мога да намеря такъв за този модел лаптоп и да му направя копие. Абе те не че ще го ползват, ама трябва да им дам нещо.
 
Изпрати лично съобщение
tafe
#2 Отпечатай темата
Публикувано на 03-09-2009 10:56
Администратор


Публикации: 3
Присъединил се на: 05.06.09

Няма как да знаеш какво е имало на диска освен ако не ти донесат всички дискове и да прегледаш кой е липсващия.
Изтегли им по сървиз таг номер последните драйвъри от сайта на делл и им ги запиши на един диск.Ако ти се занимава може да им направиш бонус копие с Гхост на Ц партишана за да имат бакъп.
 
Изпрати лично съобщение
Прехвърли се във форум:
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,843,344 уникални посещения