Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

D-Link добави нов „зелен" Web Smart комутатор

Network

D-Link добави нов „зелен" Web Smart комутатор


Нов комутатор, интегриращ разработената от компанията енергоспестяваща "зелена" технология, пусна на пазара D-Link. Моделът DGS-1248T също е част от фамилията Web Smart и допълва вече представените "Green Ethernet" продукти DGS-1216T (с 16 порта) и DGS-1224T (24 порта). Новият член на фамилията разполага с 48 порта 10/100/1000 плюс още 4 комбинирани SFP порта.
„DGS-1248T е икономична алтернатива и подходящо решение за учебни заведения и образователни институции поради възможностите за оптимизация на разходите при пълна функционалност, обясняват от D-Link България. - С помощта на „зелените" Smart комутатори се постига намаляване на потреблението на електроенергия с до 32%. Технологията Green Ethernet позволява автоматично отчитане дължината и вида на връзката, както и текущия статус на мрежовото устройство, така че да се употребява само необходимото количество електроенергия."
Smart серията на D-Link е от т.нар. комутатори с web управление, които по цени са близки до неуправляемите модели, а същевременно предоставят много от предимствата и функционалността на управляемите. Те могат да бъдат управлявани, конфигурирани и наблюдавани чрез вградения web интерфейс, дават възможност за отделяне на сегменти от мрежата, приоритизиране и наблюдаване на трафика. Разполагат с функция за автоматично откриване на настройки в мрежата, поддръжка на SNMP, VLAN групи, задаване на QoS параметри, обединяване на връзки и др.
Засилвайки фокуса си върху малкия и среден бизнес, компанията обнови централния си сайт за Европа. Новата функционалност включва например виртуална разходка из бизнес решения за SMB фирми.
Източник:http://www.computerworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,219 уникални посещения