Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Уеб сървърът Jetty става проект на Eclipse

Network

Процедурата е задвижена, за да направи Jetty, Java уеб сървър с отворен код, проект на Eclipse Foundation, каза Webtide, основният разработчик на Jetty. Софтуерът се използва като сървър за Интернет и вградени приложения. Jetty вече е бил част от няколко Eclipse проекта, включително и като уеб сървър и сървър за приложения на Equinox, OSGi-базирана Plug-In платформа на Eclipse за развитие на приложения, казаха от Webtide.

Като става проект на Eclipse, Jetty ще спечели от формализирани процеси и Q & A процедури, които по-голямата база от разработчици може да осигури, каза Webtide. Всеки, който пише код за Eclipse, или който би искал да допринесе за развитието на Jetty, може да работи по проекта.

Webtide очаква Eclipse да приеме проекта след 6 до 10 седмичен период. "Всичко, което се направи до сега, потвърждава този ефект, но докато нещо не е окончателно направено, то не е направено", каза Адам Лиебер, главният изпълнителен директор на Webtide.

Jetty е на пазара вече 12 години и продукта е бил изтеглен около десетки милиони пъти. "Ние считаме, че Jetty е най-добре пазената тайна и дори след 12 години, все още има страхотен успех", каза Лиебер.

 


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,108 уникални посещения