Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Не пет, а шест версии на Windows 7 ще предложи Microsoft

Windows

Версията Starter Edition ще е най-евтина, но ще е с орязана функционалност. Основното в нея е, че потребителят няма да може да стартира едновременно повече от три приложения.


Старшият вицепрезидент на Microsoft Бил Вегте официално обяви серията продукти Windows 7. В серията ще има два основни продукта - Windows 7 Home Premium и Windows 7 Professional и именно в тяхното налагане ще се фокусира корпорацията. Това е разумна стъпка, тъй като опитът с Windows Vista явно показва, че голямото количество предложения само обърква потребителя и не води до нищо добро. От друга страна, объркването не винаги може да се избегне, тъй като ще има и други версии на Windows 7. Пълният списък ще изглежда по следния начин:

  • Windows 7 Starter Edition (за развиващите се пазари и потребителите на нетбуци)

  • Windows 7 Home Basic (само за развиващите се пазари)

  • Windows 7 Home Premium (една от основните версии, еквивалент на Media Center)

  • Windows 7 Professional (бизнес-вариант за обикновените потребители)

  • Windows 7 Enterprise (за корпоративния сектор)

  • Windows 7 Ultimate (за обикновените потребители, които искат бизнес-функционалност)

В крайна сметка излиза, че политиката на Microsoft по отношение на новата OS не се различава особено от предишната. По този повод Вегте заяви, че в света има повече от милиард потребители на Windows и компанията не може да представи само две версии на операционната система – интересите на толкова голяма аудитория могат силно да се различават.

Трябва да отбележим, че независимо от слуховете, че ще има адаптирана версия на Windows 7 за нетбуци, такава няма да има. Тук проблемът не е че новата OS има завишени изисквания към хардуера – тя работи добре и на маломощните лаптопи. Всичко опира до пари. За нетбуци корпорацията предлага да се използват версиите Windows 7 Starter Edition или Home Premium. Версията Starter Edition ще е най-евтина, но ще е с орязана функционалност. Основното в нея е, че потребителят няма да може да стартира едновременно повече от три приложения. А пък версията Home Premium значително ще увеличи цената на нетбуците, основното предимство на които е че са много евтини.
Източник PC World


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,843,349 уникални посещения