Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Linux дистрибуцията празнува своя десети рожден ден

На 22 ноември от 10 ч във Франкофонския център в Софийският университет ще се проведе Mandriva Install Fest. Входът е свободен. Поводът е 10-та годишнина на Mandriva Linux. По време на фестивала ще бъде представена новата версия на Mandriva Linux. Ще получите квалифицирана помощ от специалисти относно инсталиране на дистрибуцията. Ако сте имали проблеми, при използването на Mandriva може да намерите решенията на феста. Дори и да нямате възможност да инсталирате Linux на вашия компютър, можете да разберете повече за него и да видите как работи или да донесете вашата Mandriva система и да получите помощ или консултация по специфични проблеми. Mandriva Install Fest се организира от Франкофонския център.

Mandriva е наследник на Mandrake, който се появява през 1998. Същата година е основана Mandrakesoft от Жак Льо Мароа, Гаел Дювал и Фредерик Басток През 2005 г. бразилската компания Conectiva се слива с Mandrakesoft и се създава Mandriva. Mandriva Linux се предлага в много варианти: One - "живо" CD, Flash - на USB drive, Free - изцяло свободен софтуер, PowerPack - съдържа приложения със затворен код.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,174 уникални посещения