Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft предложи средство за изчисляване на въглеродните емисии

Новини

Нов екологичен инструмент към софтуера на Microsoft за управление на ресурсите Dynamics AX помага на бизнес организациите да разбера какво количество CO2 емисии предизвикват различните аспекти на техните дейности.
Безплатният инструмент, наречен Environmental Sustainability Dashboard, цели да помогне на малките и средни фирми да изчислят влиянието си върху околната среда и да не плащат за това на външни консултанти, твърдят от Microsoft.
Софтуерът покрива 4 метрики: директна консумация на енергия, като използване на природен газ в предприятието; индиректна енергийна консумация, като електричество, купено от външен доставчик; емисии на парникови газове от цялостната енергийна консумация на организацията и емисии на парникови газове от бизнес пътувания.
Метриките са базирани на препоръките от инициативата Global Reporting Initiative, която разработва средства за измерване устойчивостта на околната среда.
Microsoft заяви, че „таблото" ще помогне на фирмите да изберат добри екологични практики и да направят донастройки, с които да намалят вниманието на силно изменящите се цени на енергията.
Таблото е проектирано да работи с SharePoint, порталният софтуер за сътрудничество на Microsoft. Компонентите на тази дъска са интегрирани и в т.нар. „ролеви центрове" в Dynamics, представляващи персонализирани екрани, използвани за управление на различни типове информация за различни работни места.
idg.bg
IDG News Service, Лондон


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,926 уникални посещения