Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Скоро излиза онлайн архив за потребителите на Windows Mobile

Mobile

Услугата, която ще бъде представена официално на Световния мобилен конгрес в Барселона в средата на февруари, ще осигурява автоматично синхронизиране на съдържанието в мобилния телефон, вкл. снимки, видео, текстови съобщения и записи в календара.

Microsoft разкри някои подробности относно очакваната нова услуга, която ще позволи на потребителите на Windows Mobile да синхронизират информацията между своя телефон и Web.
Услугата, наречена My Phone, ще предлага място за записване на данни като снимки, видео, текстови съобщения и срещи от календара. Потребителите ще могат да споделят тези данни с други или да ползват тази услуга като средство за архивиране на информацията от своя телефон.
Описание за My Phone се появи в началото на февруари на getskybox.com, но Microsoft оттегли сайта, след като няколко блога писаха статии за това. Сега getskybox.com препраща директно към новия URL адрес, където има почти същото описание.
Getskybox.com се появи онлайн по-рано от планираното, а Microsoft ще представи повече подробности за My Phone на Световния мобилен конгрес в Барселона, заяви говорител на Microsoft. Услугата ще бъде достъпна по това време, но само като ограничена, бета версия, ползвана само по покана.
Microsoft вече има услуга, която прави нещо подобно на My Phone. Live Mesh позволява на хората да изпращат снимки и друга информация към Web страница и да ползват данните през мобилен телефон.
Но My Phone може би ще се различава по това, че автоматично ще синхронизира широк обхват от информация с телефоните. Освен това Live Mesh може да се ползва от всеки с мобилен достъп до интернет и мобилен браузър, докато My Phone ще бъде предзначена само за хора, използващи телефони под ОС Windows Mobile 6.
IDG News Service, Сиатъл
www.computerworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,249 уникални посещения