Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Sony Ericsson пуска нови телефони от сериите Walkman и Cyber-shot

Mobile

Sony Ericsson пуска нови телефони от сериите Walkman и Cyber-shotНовите модели предлагат незабравими музикални и фотографски изживявания за всеки

Вторият анонсиран днес телефон е C903 Cyber-shot. Той ще ви помогне да направите незабравими снимки - необходимо е само да отворите предпазното капаче на обектива и да снимате! Тънкият слайдер телефон има специални бутони и внушителна 5-мегапикселова камера, за да правите големи снимки с много детайли и реалистични цветове.

Оборудван с пълен набор от функции, C903 Cyber-shot прави невероятни снимки: функцията Face Detection фокусира едновременно до трима души в кадър, а Smile Shutter автоматично улавя усмивките. С помощта на BestPic можете бързо да заснемете 9 последователни кадъра, да изберете най-добрите и да изтриете останалите.

C903 Cyber-shot е снабден и с aGPS - за да знаете винаги къде сте заснели кадъра или къде се намирате в момента. Можете да обозначите снимките си с мястото на заснемане или да използвате функцията, за да намерите пътя до дома или клуба, в който отивате.

C903 Cyber-shot поддържа GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 и UMTS/HSPA 900/2100. C903 Cyber-shot ще бъде наличен на някои пазари от второто тримесечие на 2009 г. в цветове Лачено черно, Техно бяло и Ефектно червено.


www.digitalworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,858,128 уникални посещения