Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Европейският съюз подкрепи видеоигрите

Новини

Вчера Европейският съюз изказа становище, че колкото и да е странно за повечето родители, психолози и учители, видеоигрите могат и да са полезни за децата. Освен това ЕС са категорични, че между насилието във видеоигрите и агресивното поведение не съществува съществена връзка, за разлика от въздействето на подобни филми и книги. Според проучването и изготвения доклад игрите развиват важни и изключително полезни качества и умения. Сред тях са стратегическото и тактическо мислене, креативност и творчество, оригиналност и импровизиране при вземането на решения и при реалното действие, екипната работа и други. Наред с това обаче ЕС смята, че видеоигрите трябва все пак да притежават и опция „червен бутон”, който да позволява някакъв вид родителски контрол.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,843,366 уникални посещения