Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Видео очила Crystal за iPhone

Mobile

Мобилни телефони и плейъри възпроизвеждащи видео се предлагат отдавна, но както в зората на технологията, и сега има едно съществено ограничение - размера на екрана.
В последно време инженерите се борят с решаването на този проблем, някои проектират миниатюрни проектори за враждане в мобилните телефони, а други се опитват да доближат екрана по-близо до очите на потребителите, осигурявайки визуално по-голяма картина.
Решение от втория вид предлага и компанията Myvu, представяйки видео очила за iPhone, iPod и някои други видео плейъри, сред които: Microsoft Zune, Nokia N95, някои модели Samsung, DVD плейъри и игрови конзоли.
Вградената батерия на аксесоара осигурява до 4 часа гледане на видео на дисплей с VGA резолюция (640 x 480) непосредствено пред очите на потребителя и аудио с потискаща шума технология. Зарежда се посредством USB кабел.
Цената на Movu Crystal е $299,95, предлага се в черно и кехлибарено жълто, може да се поръча от официалния сайт на Myvu.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,095 уникални посещения