Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Windows 7 RC1 ще се появи на 27 февруари

Windows
Съгласно съобщението публикувано на MSFN, Microsoft приключи с бета тестването на Windows 7 и в момента работи над Release Candidate 1. Според същата публикация, RC1 e насрочен за 27 февруари.

Номерът на „билда” е "7048.winmain_win7rc1.090211- 1625", което значи, че е издаден на 11 февруари в 16:25 часа (преди седмица). Тези данни не се явяват толкова значими заради това, че е първата версия за месеца или е от серията 704x, а защото в номера присъства “rc1”. Това означава, че Microsoft е завършила с бета тестването и започва активно да се занимава с RC1.

Все още не е известно точно кога ще се появи Windows 7 RC1, но засега можем да кажем, че Microsoft работи с пълна сила върху Win 7, което никога не е виждано преди с други Windows дистрибуции. Няма да е учудващо, ако в началото на март се появи публично RC1, а в края на юни - RTM.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,216 уникални посещения