Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

ЕС настоява Windows да включва конкурентни браузери

Windows

ЕС настоява Windows да включва конкурентни браузери

Европейската комисия е на прага на решение да накара Microsoft да включи конкурентни браузери в операционната система Windows.


Европейската комисия е на прага на решение да накара Microsoft да включи конкурентни браузери в операционната система Windows. Ако това се случи, то ще потвърди, че Комисията планира безпощадно да накаже компанията за това, което регулаторите наричат десетилетие нелегална дейност в ущърб на конкуренцията, пише Internet News.
Неотдавна самата Microsoft предложи подобна възможност. Сега идеята изглежда повече като голяма вероятност.
Европейската комисия, изпълнителното тяло на Евросъюза, възчаква Microsoft да отговори и да подаде своята заявка за изслушване. Все още предстои окончателното решение по въпроса. Нели Крьоос, еврокомисар по конкуренцията, най-вероятно ще настоява и браузери, които не са на Microsoft, да бъдат включени във версията на Windows, която се доставя в Европа, наравно с Internet Explorer (IE). В изявление от миналия месец ЕК твърди, че „обвързването на Internet Explorer с операционната система Windows вреди на конкуренцията между уеб-браузерите, подкопава иновативността и в крайна сметка намалява възможностите за избор пред потребителя".


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.06 секунди
2,844,075 уникални посещения