Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

"Газелата" на Майкрософт ще бъде по-сигурна

Network
Стана ясно, че Microsoft Research разработват нов уеб браузър, който според думите на редмъндската компания ще предлага много по-добра сигурност от Chrome на Google, Firefox на Mozilla и дори Internet Explorer. Браузърът, с името Gazelle, ще разчита на "браузърно ядро" (общо 5000 линии от C# код), който ще помага за прилагане на правилата за сигурност, с цел прекратяване на злонамерен достъп до компютъра.

Ядрото на Gazelle представлява операционна система, която управлява защитата на ресурсите и споделянето им според правилата на конкретния уеб сайт. "Gazelle се различава от другите браузъри с това, че той смята всяка една част от сайта, като например вложени рамки, плъгини и други, като отделен елемент. Понякога, в тези елементи може да проникне злонамерен код от друг уеб сайт. За пример, Chrome на Google стартира уеб страницата и всичките й елементи в един системен процес."
www.kaldata.com

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,851,239 уникални посещения