Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

CeBIT 2009: Fujitsu Siemens показва първия в света “0-ватов” компютър

Новини

Към средата на годината компанията ще пусне на пазара “зелена” настолна система, която не консумира никаква енергия в хибернационен режим, но остава управляема дистанционно.


Това съобщиха представители на Fujitsu Siemens Computers по време на ИТ изложението, което протича от 3 до 8 март в Хановер.
Както е известно, като повечето електронни устройства компютрите консумират малки количества енергия, дори когато са изключени - заради загуби в трансформаторите или заради малкото активни функции за датчици, сензори, мрежови устройства и т.н. Според Fujitsu Siemens обичайната консумация на една РС система в изключено състояние е между 1 и 4 вата, но едно ново предложение на компанията сваля тази консумация до нула.


Става въпрос за бизнес настолната система Esprimo 7935, която е предназначена за най-спестовните потребители и особено подходяща за фирми и организации с много компютри, където според производителя постигнатите спестявания могат да бъдат значителни. Това е така, защото в този тип организации неактивното време обикновено се използва за дистанционна администрация, софтуерна администрация и пр. задачи, които все пак харчат ток. Според компанията с Esprimo 7935 този проблем е решен, тъй като машината позволява изпълнението на въпросните задачи в специален режим, който поддържа "Zero-Watt" консумацията.
www.pcworld.bg

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,858,118 уникални посещения