Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Google връща към живот Античния Рим

Новини

Компанията създаде макет в Google Еarth, показващ Рим през 320 г.

Google предлага нов интересен начин да представи Рим благодарение на 3D екстра, добавена в Google Earth. Става въпрос за един мащабен проект, замислен от Google и Rome Reborn Project. Тази новост отвежда потребителя  в юни 320г. когато Рим е на върха на своя разцвет като столица на Римската империя и е един от най-големите градове в света с повече от 1 милион души. Дигиталният модел включва повече от 6700 сгради в 3 измерения, които могат да се въртят на 360 градуса. Потребителите могат да наблюдават един обект от въздуха, както и да избират виртуални камери вътре в сградите, изучавайки детайлите на вътрешната архитектура на толкова емблематични места като Колизеума, арката на Септимий Север, Базиликата и др.

Сградите предлагат и историческа информация, достъпна чрез кликване върху обекта. Някои от сградите, като Колизеума са създадени посредством днешния им вид, а други - чрез информация за културата в древния Рим.

За да посетите този възроден град трябва само за отворите Google Earth и да изберете "Античен Рим в 3D" в галерията от ляво. След като данните се заредят трябва да изберете Рим на картата

От Google коментираха, че проектът показва как технологиите могат да бъдат полезни за представяне на културата.

От това видео, което Google са подготвили може да се види същността на проекта


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,857,200 уникални посещения