Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft пусна SP2 RC за Windows Vista

Windows

Microsoft пусна SP2 RC за Windows Vista


Microsoft пусна релиз кандидат на втория пакет обновления (SP2) за операционната система Windows Vista. Пакетът повишава общата производителност на системата и в него са включени подобрени средства за търсене, поддръжка на формата Blu-ray, усъвършенствани модули за работа с безжична връзка, както и корекции на открити грешки и уязвимости.

Vista SP2 RC вече е достъпен за сваляне от всички желаещи, а заедно с него корпорацията пуска и предфинална версия на пакета обновления за Windows Server 2008.

Пакетите обновления за Windows Vista и Windows Server 2008 се разпространяват във вид на единен образ на DVD диск с размер 1,35 GB, който можете да свалите от този адрес. Освен това, можете да свалите и отделна версия на пакета за 32 битовата и 64 битовата модификация на тази операционна система.Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,938 уникални посещения