Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft най-после разреши деинсталация на Internet Explorer

Windows

Microsoft най-после разреши деинсталация на Internet Explorer


В новата операционна система Windows 7 най-после ще се появи възможност за деинсталиране на Интернет браузъра Internet Explorer 8. Тази функция вече присъства в тестовата версия на системата с индекс 7048.

Трябва да отбележим обаче, че модификацията Windows 7 v7048 не е предназначена за широката публика, но може да се намери във файлообменните мрежи. За да се изключи браузърът трябва да се извика диалоговият прозорец Windows Features и да се махне отметката срещу Internet Explorer 8.

Потребителите, които вече са си инсталирали версията 7048 отбелязват, че процедурата по деактивация на IE изисква два рестарта, след което системата се преконфигурира с цел пренасочване на функциите на браузъра. След извършване на операцията се премахват препратките към Internet Explorer и изпълнимия файл iexplore.exe. Браузърът изчезва и от списъка с програми, които могат да се зададат по подразбиране.

Възможността за премахване на Internet Explorer 8 от Windows 7 за сега не се коментира от страна на Microsoft. Наблюдатели изказват предположения, че появата на съответната точка в Windows Features е отговор на корпорацията на претенциите на антимонополните органи на Европейския съюз. Напомняме, че компанията беше обвинена в ограничаване на избора на потребителите и препятстването на нормалната конкуренция с включването на Internet Explorer в състава на операционните системи Windows.
http://www.pcworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,868,003 уникални посещения