Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Linux.com се преобразява

Software

Изоставеният домейн Linux.com ще се преобрази. Домейнът е собственост на Linux Foundation, които обявиха през миналата седмица намерения за възобновяване на сайта и раздвижване на съдържанието.

До скоро Linux.com се поддържаше от SourceForge, които престанаха да публикуват съдържание през януари. Linux Foundation вече ще предоставя съдържание и ще хоства сайта, а SourceForge ще продължава да се занимава с рекламата на Linux.com

Плановете на Linux Foundation за развитие на сайта са да се превърне от новинарски източник, в сайт със съдържание от фондацията и от Linux общността. В момента се работи над beta версия, която ще се появи до няколко месеца.

Всеки може да сподели идеите си в IdeaForge. На Linux.com има връзка към място събиращо отзиви и идеи за развитието на Linux.com.

Linux Foundation е базирана в Сан Франциско и е организация с идеална цел. Дейността и е да промотира употребата на Linux.

http://news.idg.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,851,157 уникални посещения