Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Sony печели 17 iF награди за продуктов дизайн

Новини

Sony печели 17 iF награди за продуктов дизайнTри от 50-те златни отличия бяха присъдени на цифровите фотоапарати Cyber-shot DSC-T700 и DSC-T77, както и на слушалките серия Active Style

 


Sony съобщи, че е спечелила 17 International Forum Design (iF) награди за продуктов дизайн, включително три от златните отличия, на церемония, състояла се по време на изложението за IT технологии CeBit в Хановер, Германия. iF наградите се раздават за изключителен дизайн повече от половин век, а през 2009 година привлякоха почти 3000 кандидатури от 39 различни държави. iF се ползва с дългогодишна слава като независима институция, подкрепяща и оценяваща индустриалния дизайн.

Tри от 50-те златни отличия бяха присъдени на цифровите фотоапарати Cyber-shot DSC-T700 и DSC-T77, както и на слушалките серия Active Style. Останалите 14 iF награди за продуктов дизайн, спечелени от Sony, обхващат много различни продукти. Сред наградените са BRAVIA LCD телевизора EX1 с Picture Frame дизайн, първият в света OLED телевизор XEL-1, системата за домашно кино DAV-F500, цифровата фоторамка VGF-CP1 и видео MP3 плейъра Walkman серия S.
www.digitalworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,138 уникални посещения