Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft счита IE 8 за един от най-бързите браузъри

Windows

Microsoft счита IE 8 за един от най-бързите браузъри


Microsoft е направила сравнителен тест на производителността на браузърите Chrome 1.0, Firefox 3.05 и Internet Explorer 8 при работа с най-известните сайтове. За провеждането на тестовете са избрани 25 активно посещаеми портали, такива като Google, Yahoo, YouTube, MSN и Wikipedia. Съгласно получените данни, IE8 работи по-бързо на 12 от избраните ресурси, докато Chrome изпреварва конкурентите в 9, а Firefox – само в 4.

С други думи, според статистиката на Microsoft, нейният собствен браузър Internet Explorer 8 при зареждане на уеб страници е тройно по-производителен от Firefox и с 1/3 по-бърз от Chrome.

Впрочем, трябва да отбележим, че при провеждането на тестовете Internet Explorer 8 е работил с минимално количество активирани допълнения. При това, много от посочените сайтове са добре оптимизирани и не са претоварени със съдържание. И по неизвестна причина, Microsoft не е оценила бързодействието на браузърите Opera и Safari 4. Съгласно тестовете на SunSpider, Safari 4 за сега е най-бързия браузър на пазара.

Microsoft планира да пусне финалната версия на Internet Explorer 8 на 20 март.

www.pcworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,843,384 уникални посещения