Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Alloy – дуетът на SAP и IBM, е обещаващ

Новини

Alloy, съчетание между продуктите на SAP и IBM, е едно от най-съществените нововъведения във фамилията продукти Lotus, дебютиращи през първото тримесечие на годината в рамките на глобалната поредица семинари "Lotusphere Comes to You". Комбинацията представлява съчетание между бекенд системата на SAP с добре познатия интерфейс на Lotus Notes. Alloy позволява на потребителя да изпълнява дадени SAP функции вътре в Lotus Notes, като например да оторизира транзакция за дадена заявка в електронната поща. Това елиминира необходимостта потребитялят да се щура напред-назад между двете приложения, докато работи с тях. SAP процесите могат да бъдат достъпвани също така и от календара на Lotus. През неговия интерефейс могат да се извикат отчети, както и да се получава друга контекстова информация, докато се работи в Notes. Така например докато чете важно писмо от определен клиент, потребителят може веднага да извика бизнес-анализ за въпросния клиент. Alloy спестява много в рамките на една корпоратив на инфраструктира, в която SAP е основното ERP решения, обобщи Горан Ангелов, управител на българския партньор на IBM - фирма IBS. В четвъртък българската фирма огранизира целодневен семинар за представяне на последните новости от фамилията Lotus.
Lotus Symphony е вече изцяло готов, завършен продукт, стана ясно на семинара. Той работи върху Windows и Mac OS, а също така и на Novell, Ubuntu и RedHat. Фактът, че този пакет е готов сега, е добра новина за бизнеса, тъй като той намалява разходите на фирмите. Подходящ за работните места, където не се налага тежка текстообработваща работа с много графични задачи.
Почти всички членове на фамилията Lotus вече имат подобрена версия за мобилни устройства от типа на смартфони и Blackberry устройства. Вниманието, което се отделя на тези "джаджи", бе потвърдено и от факта, че МТел се включи активно в софийската среща "Lotusphere Comes to You", акцентирайки на своите Blackberry предложения.
Две големи новости могат да се очакват през тази година от Lotus фамилията. Това са новите превъплъщения на Sametime и решението за обединени телефонни комуникации Lotus Sametime Unified Telephony.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,867,904 уникални посещения