Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Internet Explorer 8 – официално

Windows

Internet Explorer 8 – официално


Надпреварата на Интернет браузърите продължава – след почти едновременната поява на нови версии на Firefox, Safari и Chrome, Microsoft пусна официално осмата редакция на Internet Explorer.

Първата информация за Internet Explorer 8 се появи преди около година, а тестовете на браузъра продължиха през последните няколко месеца.

В новия браузър е подобрена сигурността, добавена е опция InPrivate Browsing, както и опция за съхраняване на части от сайтове за бързото им разглеждане. Но най-главното нововъведение, което не се набива в очи, е строгото съответствие на уеб стандартите. В бъдеще това значително ще улесни разработчиците, но засега предизвиква проблеми със сайтове, оптимизирани за предишните версии на Internet Explorer.

Появата на IE 8 се случва на фона на все по-намаляващия пазарен дял на браузъра на Microsoft – ако през 2004 г. различни негови версии се ползваха от 90% от Интернет потребителите, днес заради конкурентите - Firefox, Safari и Chrome, делът на браузъра е спаднал до около 70%.

Официалната версия на Internet Explorer 8 можете да свалите от страницата на Microsoft.

www.pcworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,975 уникални посещения