Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Осъдиха Microsoft на $388 милиона

Новини
Осъдиха Microsoft на $388 милиона

Претенциите на Uniloc са, че Microsoft използва в своите продукти - Windows XP и някои приложения на Office, фирмени разработки, защитени с патент.

През октомври 2003 г. компанията Uniloc даде на съд Microsoft. Претенциите на калифорнийската компания, занимаваща се с разработката на антипиратски софтуер, препятстващ инсталирането на платена програма на множество компютри са, че Microsoft използва в своите продукти - Windows XP и някои приложения на Office, фирмени разработки, защитени с патент.

След продължително разглеждане на материалите по делото, федералният съдия призна претенциите на Uniloc за основателни и изнесе присъда Microsoft да заплати $388 млн.

То се знае, Microsoft не е доволна от решението на съда. „Ние вярваме, че нищо не сме нарушили, че патентът е недействителен и че материалните загуби не са подкрепени нито юридически, нито с факти“, - заяви Дейвид Бауермастър, представящ корпорацията в съда. Microsoft ще обжалва решението на федералния съд.

След изнасянето на съдебното решение, акциите на Microsoft спаднаха с 0,16% и се търгуваха по цена от $19,16 за брой.

www.pcworld.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,843,367 уникални посещения