Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft с нови ъпдейти следващата седмица

Новини


Microsoft обяви, че ще пусне във вторник 8 ъпдейта свързани със сигурността. След октомври 2008, това ще е най-голямото обновяване наведнъж. Ще бъдат закърпени проблеми в Windows, Internet Explorer (IE), DirectX, Excel, Word, както и в софтуера за сигурност на компанията.

5 от осемте обновления са маркирани като критични, което е най-високата степен според 4 степенната система за заплахи на Microsoft. Два от ъпдейтите са маркирани важни и един като обикновен (най-ниската степен).

Обновлението за Excel вероятно ще е за уязвимостта, за която Microsoft знае отпреди повече от 2 месеца. В края на февруари редмъндската компания пусна предупреждение за потребителите, че атаките вече са в действие и са уязвими всички поддържани версии на Excel. Microsoft посъветва потребителите да се защитават като блокират Excel файлове от отваряне, процес който изисква редактиране на Windows регистрите или да стартират Excel 2003 документи през Microsoft Office Isolated Conversion Environment (MOICE), инструмент пуснат през 2007 от компанията.

IE ъпдейтът ще закърпи всички текущо поддържани версии на браузъра вкл. IE 5.01, IE6 и IE7 и е маркиран като критичен за всички версии на браузъра.

www.idg.bg


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,843,362 уникални посещения