Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Предварителната версия на Office 2010 изтече в Интернет

Software

Предварителната версия на Office 2010 изтече в Интернет


Във файлообменните мрежи се появи предварителната версия на пакета офисни приложения Office 2010, който сега се разработва от Microsoft. В уеб пространството се оказа модификация на Office 2010 със статус Technical Preview. Пакетът е достъпен както в 32, така и в 64 битов вариант.

Наблюдатели отбелязват, че в сравнение с Office 2007, новият пакет се характеризира с по-малко време за стартиране. Интерфейсът на Office 2010 е наследил основните черти на текущата версия.

Microsoft планира да започне закрити тестове на Office 2010 през юли. Предполага се, че достъп до предварителната модификация на офисните приложения ще може да се получи едва след съответната регистрация.

В състава на Office 2010 влизат такива програми, като Word, Excel, Outlook PowerPoint, OneNote, Communicator, Access, Infopath и Publisher. Приложенията Word, Excel, PowerPoint и OneNote ще имат и безплатен уеб вариант, а потребителите ще работят с тях през Интернет браузъра. Финалната версия на Office 2010 се очаква през първата половина на следващата година.
www.PCWorld.com


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,858,126 уникални посещения