Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Facebook прогнозира $1 млрд. приходи през 2009 г.

Network

Facebook прогнозира $1 млрд. приходи през 2009 г.

До 5 г. приходите на сайта ще достигнат няколко милиарда


Членът на борда на директорите на Facebook, предприемач от Силициевата долина и пионер в сферата на Уеб браузърите Марк Андресен (Marc Andreessen) обяви, че приходите на сайта социална мрежа тази година ще са $500 млн., а до 5 г. ще бъдат няколко милиарда.

Андерсън съобщи за Ройтерс също така, че ако Facebook реализира успешно начинанията си за монетизация приходите на сайта за текущата година може да бъдат и повече от един милиард.

Според Бен Хоровиц - съдружник на Андерсен в NetScape, сайтове като Facebook и Twitter трябва да се концентрират върху привличането на нови потребители, а не върху увеличаване на приходите. Хоровиц посочва като пример социалната мрежа MySpace, която се фокусира върху монетизацията на сайта, вместо върху развиване на платформата, вследствие на което загуби водещото си място в сегмента - отбеляза 30% спад във времето, което потребителите прекарват в сайта за последната година, докато Facebook и Twitter отбелязаха увеличение на същия показател съответно 700% и 3712% и Facebook зае лидерската позиция.

Андресен е създател на Уеб браузъра Mosaic, който оказва влияние върху кодовете на днешните най-популярни браузъри, основател е на NetScape и на нашумялата в последно време социална мрежа Ning.

IDG News Service


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,867,963 уникални посещения