Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Може да забавят излизането на StarCraft II

Software

Може да забавят излизането на StarCraft II

Анализатори, обаче предричат продажби от 4 милиона копия на играта още в първите месеци след пускането и на пазара


Прeимиерата на sci-fi стратегията е обявена за 3 ноември тази година, но от Blizzard Entertainment дадоха индикации, че може да бъде отложена и за началото на 2010. Причината за забавянето може да се дължи на удължените сроковете, обявени за бета тестване преди официалния релийз.


Майкъл Пачтър (Michael Pachter ), анализатор в Wedbush Morgan
Никой (наистина никой) не знае колко точно ще продължат тестовете на бетата на StarCraft II. Твърде вероятно е накрая играта да се появи с минимален брой (дори никакви) бъгове. Знаем каква феноменална работа свършиха по бетата на World of Warcraft (продължила около 4 месеца), затова едва ли ще имат проблеми с намирането на няколко хиляди тестери с много добри познания в областта. Мисля, че бетата ще отнеме по-малко време, отколкото повечето експерти очакват.

 

Историята в StarCraft II ще следва сюжетната линия на StarCraft: Brood War, но в нея ще има нови герои, приключения и интриги, обещават от Blizzard. Освен това ще има и отделна версия, която ще може да се играе онлайн на гейм сървъра Battle.net. Играта ще се продава на цена от $60.

Успехите на Blizzard с предишните серии на StarCraft, с Diablo и особено с World of Warcraft говорят в подкрепа на подобни изказвания и едва ли има съмнения, че продължението на стратегията ще е също толкова стабилно както като представяне и работа, така и като сюжет и цялостна визия.

 

източник и снимки: IDG Entertainment


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,857,207 уникални посещения