Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Sony въвежда „make.believe“

Новини

За първи път Sony представя послание, което ще се използва за всички дейности на компанията в областта на развлечението и потребителската електроника в световен мащаб. Символ на творческия и новаторски дух на Sony, “make.believe” ще обедини електрониката, игрите, филмите, музиката, мобилните телефони и мрежовите услуги.

„Believe” („вярвам”) носи силата на вдъхновението, а „make” („правя”, „произвеждам”) изразява въплъщаването на това вдъхновение в продукти и преживявания за потребителите. „Dot” („точка”) е мястото, където двете се срещат.

Фуджио Нишида, президент на Sony Europe, коментира какво означава това за Европа: “За нас „make.believe” означава неустоими продукти, cъдържание и услуги за потребителя, целящи да доставят несравними преживявания. „make.believe” символизира духа на Sony, в който ще продължаваме да вдъхваме живот благодарение на уникалния опит на Sony в областта на развлечението.

В духа на “make.believe”, Sony ще въведе 3D в дома през 2010 година и ще превърне всекидневната в център на домашното развлечение с вълнуващи триизмерни форми. Потребителите ще станат свидетели и на въвеждането на онлайн видеодаунлоуд чрез PlayStation Network на основните европейски пазари.”


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,917 уникални посещения