Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Facebook спаси два живота

Новини

По време на силна буря в южната част на Австралия две момичета на възраст 10 и 12 години се изгубват и попадат в капана на силен пожар. В подобна ситуация от тях се очкваше да звъннат на телефона за спешни случаи, ако вобще мобилните им телефони са били в тях и със заредни батерии. Двете момичета обаче решават да направят друго, за да се спасят. Те влизат в акаунтите си във Facebook и изписват горещите си молби за помощ в полето за промяна на статуса. На този зов за помощ отговаря техен общ приятел, който веднага вика спасителен екип.

От спасителния отряд не бяха особено щастливи от постъпката на момичетата. Според службите доста по-ефективно би било, ако пострадалите се бяха обадили на 000 – номерът за спешни случаи в Австралия, тъй като е чист късмет, че някой от приятелите им е бил онлайн и е извикал спасителен екип.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,844,119 уникални посещения