Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Повечето уеб сайтове нарушават законите

Новини

Повече от половината уеб сайтове, които продават електронни продукти, нарушават европейските закони за защита на потребителите. До този не толкова оптимистичен извод стигнаха разследванията на Европейската комисия.

Статистиката е направена, след като комисарите провериха 369 сайта, работещи на територията на 28 европейски страни и разпространяващи мобилни телефони, DVD плеъри и гейм конзоли. От тези 369 онлайн магазина цели 203 скриват информация за продуктите си или дават подвеждаща такава. В повечето от неправомерно продаващите електронни продукти сайтове не важи правото потребител да върне в течение на седем дни закупена стока, която се оказва повредена или с някакъв дефект. Най-трагичното е, че в тези 203 страници попадат и едни от най-големите онлайн магазини в Европа.

Европейският комисар Меглена Кунева коментира, че това е сериозен европейски проблем, който Европа сама трябва да разреши. Тя заяви, че планът срещу неправомерната продажба на електронни продукти в интернет ще бъде изготвен и пуснат в действие в близките няколко месеца.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,867,951 уникални посещения