Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Барак Обама с предупреждения относно Facebook

Новини

Вчера президентът Барак Обама даде изявление, в което предупреди американските тийнеджъри да бъдат внимателни с използването на Facebook. Това, от което те трябва да се пазят според него, е публикуването на прекалено много лична информация в профилите си, защото някой ден споделянето в социалната мрежа може да им изиграе лоша шега. Президентът на САЩ поясни, че докато си млад можеш да направиш всякакви грешки, в това число и да кажеш нещо за себе си, което след години, когато си търсиш работа например, да се обърне срещу теб.

За да бъде по-убедителен, Обама сподели, че самият той е правил много грешки и глупости като млад, но не поясни особено много какви точно са били и дали са се отразили върху сегашната му репутация. Mакар че едва ли някой е забравил, че наскоро той си призна, че като младеж е употребявал наркотици.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,939 уникални посещения