Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

IBM забрани на 360 000 служители да ползват Microsoft Office

Новини

Ръководството на IBM забрани на 360 000 служители на компанията да ползват офисния пакет Microsoft Office. Те ще трябва да изготвят документите си в безплатния пакет Lotus Symphony, създаден от самата IBM на базата на OpenOffice.org.


За това пише Linux Magazine като се позовава на германското издание Handelblatt.

Преходът на Lotus Symphony трябва да бъде осъществен за 10 дни. Документооборотът също ще се води в отворения формат ODF, а не в по-разпространените за сега формати на Microsoft Office. За използването на MS Office в IBМ ще трябва да се иска специално разрешение от ръководството.

Трябва да отбележим, че 330 от 360 хиляди служители на корпорацията вече използват в работата си Lotus Symphony. Новото решение не е продиктувано от желание за икономии от лицензи, а с цел придържане към отворените стандарти.

Lotus Symphony се разпространява безплатно и работи под управлението на Windows, Mac OS X и Linux. Той се различава от OpenOffice.org най-вече по дизайна на интерфейса и по възможността да се отварят уеб страници в табове.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,844,186 уникални посещения