Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Windows 7 увеличава сигурността и предпазването на личната информация

Windows


Windows 7 увеличава сигурността и възможността за контрол на потребителите с нови функции на операционната система.


Личната информация на компютъра вече се предпазва много по-сигурно и лесно с функционалности като BitLocker-to-Go и BitLocker Drive Encryption, които защитават информацията, записана на компютъра или USB устройства и флаш карти, като я кодират. Вече има и Rights Management Services Client, позволяваща управление на това кой и как може да използва информация, изпратена във файл, било то за отваряне, промяна и дори принтиране.

За улеснение на своите потребители Windows 7 разполага със съветник по сигурността, чрез който се информираме за възможностите за контрол. Трите разделения на оператора обясняват какъв е изборът, как се събира и използва информацията на потребителя, както и детайлно описание на характеристиките за сигурност в Windows 7.

Интернет си остава едно от най–опасните места за потребителите с непрекъснато появяващите се нови и нови заплахи, които атакуват личните данни като т. нар. spyware и опасни вируси, които могат да унищожат или „откраднат” личната информация. Новият Internet Explorer 8, от своя страна съчетава иновации и нови възможности, като осигурява пълен контрол върху правото за сигурност на личните данни.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,857,187 уникални посещения