Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft пуска нови инструменти за сигурност

Новини

Microsoft пусна на пазара два нови инструмента, създадени да улесняват работата на програмистите в писането на по-добре защитен код.Инструментите ще позволяват на разработчиците на софтуер да анализират по-задълбочено своите кодове и да бъдат известявани предварително за евентуални уязвимости в него още преди да са пуснати официално на пазара.

Новите софтуерни продукти се предлагат като част от гамата защитни програми на Microsoft. Първоначално те са били замислени да служат основно за употреба в домашни условия, но в течение на разработката идеята на разработчиците се променила и от компанията решили да насочат двата инструмента към т.нар. third-party developers.

Единият софтуерен инструмент е наречен BinScope Binary Analyzer и ще позволява на програмистите да проверяват кода си на бинарно ниво и да премахват части от него, който е уязвим за хакерски атаки.

Вторият инструмент MiniFuzz File Fuzzer автоматизира защитния процес известен за специалистите под наименованието “fuzzing”.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,844,261 уникални посещения