Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

AOC ухажва професионалистите с нов “зелен” монитор

Новини

AOC ухажва професионалистите с нов “зелен” монитор

Според компанията, новият модел 2436Pwa е максимално ергономичен и пестелив на енергия.


AOC пуска на пазара нова серия LCD широкоекранни монитори с диагонал 23,6 инча, обозначени като 2436Pwa и особено подходящи за професионална и бизнес употреба. Според компанията, всички модели от тази серия са напълно съвместими и с най-високите изисквания на EPEAT Gold сертификатите. Благодарение на отличната си енергоефективност и екологичните технологии и материали, използвани в тях, те покриват най-взискателните стандарти за съвременните "зелени" монитори, подчертават от AOC.Моделите от 2436Pwa серията се отличават и с ергономичен и удобен за работа дизайн, който позволява "pivot" и "tilt" настройки и с възможности за коригиране на височината в рамките на 110 мм. Мониторите са оборудвани и с усъвършенстван i-menu интерфейс, който улеснява настройката на основните параметри.
Новите LCD устройства са обзаведени с USB порт, аналогов и цифров (DVI) конектор. Според официалната информация те поддържат динамично контрастно съотношение от 60.000:1, 300 cd/m2 яркост и време за отговор на пикселите от 5 ms.


Пълен текст: PC World


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.04 секунди
2,867,964 уникални посещения