Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft махна всички ограничения за Windows 7

Windows

Microsoft сне всички ограничения за инсталирането на операционната система Windows 7 на нетбуци. Сега вече на мини-компютрите може да бъде инсталирана която и да е версия на тази OS. Освен това, от корпорацията заявяват, че се премахва и ограничението за максимално три стартирани програми във версията Windows 7 Starter.

Най-орязаният от всички вариант - Windows 7 Starter е предназначен за страните с развиваща се икономика. Тя ще се предлага само в 32-битов вид, без интерфейса Aero и функциите за предварителен преглед в панела със задачи. В нея ще липсват и възможността за бързо превключване на потребителите, възпроизвеждане на DVD и други функции.

Напомняме, че преди Microsoft планираше да разреши на производителите на нетбуци да инсталират само Windows 7 Starter, освен това трябваше да има ограничение до максимум три едновременно стартирани приложения. Потребителите обаче не реагираха положително на подобна перспектива.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,836,854 уникални посещения