Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Intel и NEC ще си сътрудничат в разработването на суперкомпютри

Новини

Компаниите Intel и NEC обявиха сътрудничество в развитието на иновационните технологии за HPC системите. Тези технологии ще подобрят допълнително ефективността на суперкомпютрите и след това трябва да се намери тяхното приложение в решенията базирани на процесорите Intel Xeon.

Сътрудничеството между двамата основни играчи на пазара за микроелектроника ще обедини натрупания опит на NEC в разработката на векторни изчислителни системи и технологиите за високоскоростна свързаност с най-новите продукти на Intel. От своя страна, NEC чрез това партньорство, се надява да допълни своята линия от HPC системи, както и да усъвършенства векторните суперкомпютри.

Съобщава се, че най-напред Intel и NEC ще съсредоточат усилията си върху разработването на иновативни хардуерни и софтуерни решения, което ще позволи увеличаване на честотната лента на паметта и мащабируемост на платформите базирани на процесорите Intel Xeon.

Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.00 секунди
2,850,426 уникални посещения