Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Microsoft ще намалява трафика в безжичните мрежи

Network

В изследователския център Microsoft Research India е разработена нова технология за компресия на Интернет сигнали, с помощта на която провайдерите могат съществено да намалят разходите си за разгръщане на безжични мрежи.

Проектът на индийците се нарича Coconet for Content Compression in Networks. Сега тази технология се тества в 11 корпоративни мрежи, както и в университета Уисконсин, където над този проект работят студенти.

Според представител на Microsoft, около 75% от целия мрежов трафик може да се компресира, като се използват съвременни технологии за отстраняване на излишните мрежови сигнали. В рамките на проекта изследователите използват редица програмни алгоритми.

Както обяснява Ramachandran Ramjee, директор на проекта, разработената технология отстранява излишните данни при предаване, като ги отправя в един поток, а с тяхната разшифровка се заема софтуер на крайните възли на мрежата. Този подход намалява необходимостта провайдерите да инсталират скъпо оборудване за ускоряване на предаването на данни.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,923 уникални посещения