Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Trutap дава достъп до всички големи социални мрежи и популярни IM услуги

Mobile

Въпреки че MySpace и Facebook имат мобилни версии и приложения за работа с мобилен телефон, те си остават създадени за работа с настолни компютри. Все още. За сметка на това обаче Turetap е най-бързо разрастващата се и набираща популярност мобилна социална мрежа, която е в състояние да ви свърже с вашите приятели от AIM, Facebook, Google Talk, ICQ, Jabber.org, MSN, Rediff Bol и Yahoo!. За момента потребителите на Turetap са 250 000 и за да ги улеснят, от компанията, разработваща услугата, пускат нова версия на мобилното приложение за работа с нея. Чрез него потребителите ще могат да получават актуална информация кой от приятелите им и кога е онлайн, какво прави, къде се намира, да преглеждат профилите на други потребители, да изпращат и получават съобщения, електронна поща и SMS, да споделят снимки и др.
http://trutap.com


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,851,168 уникални посещения