Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Първият Service Pack за Windows 7 се очаква през септември

Windows

Независимо от добрите продажби на операционната система Windows 7, много потребители за сега не бързат да обновят програмната си платформа на своите компютри. Значителна част от тях ще изчака появата на първия пакет обновления (Service Pack) за тази OS, в който ще бъдат оправени откритите уязвимости и недостатъци.

На Windows 7 SP1 особено се надят бизнес потребителите, които също не са се втурнали към новата операционна система. Причината е, че всеки потенциален срив в компютърната система на голяма компания ще доведе до големи загуби в пари. Всичко това принуждава Microsoft да се опитва да увеличи популярността на Windows 7 и да разработва Service Pack 1 за нея.

Финалната версия на Windows 7 SP1 може да се появи още през есента на тази година. В него ще се съдържат всички обновления за тази OS, пуснати дотогава. Освен това, очаква се поддръжка на новия високоскоростен стандарт USB 3.0.

http://bg-windows.infoNotice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.01 секунди
2,858,112 уникални посещения