Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Trust с уникален четец за карти

Новини

Trust с уникален четец за картиУстройството е с размери на обикновена флашка и може да чете SIM карти


Водата и другите течности, изпускането и ударът, всичко това са едни от най-големите врагове на вашия мобилен телефон. Макар и рядко да си давате сметка за това, те са врагове и на важната информация, запазена в паметта му. Само за секунда важните ви контакти и любимите ви снимки биха могли да станат само история.
Това вече може да се предотврати. Просто трябва да сложите картата в подходящия слот на четеца и да го включите в USB-порта. Устройството е 39-in-1 четец, който може да работи с всички най-популярни формати флаш карти и, което е най-важното, със SIM карти. Trust Mini SIM & Memory Card Reader идва в комплект с удобен софтуер за синхронизиране на контактите и снимките.
Всичко това е много хубаво, но дори и този четец няма да помогне ако изхвърлите телефона си в тоалетната преди да сте свалили информацията на компютъра. Вс епак устройството ще бъде налично на пазара през януари на цена 12,56 евро.


Notice: Undefined index: comments_enabled in /home/artmedia/public_html/amgcomputers.com/includes/comments_include.php on line 36

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,935 уникални посещения